WeldOne Oy

Teräsrakenteita joissa on ajatusta

Teemme työtämme ajatuksella ja ammattiylpeydellä, jolloin lopputulos täyttää asiakkaidemme vaatimukset ja turvaa tulevaisuutemme.

WeldOne Oy on vuonna 2010 perustettu konepajayritys. Valmistamme ja asennamme kantavia teräsrakenteita sekä kehitämme innovatiivisia koneita ja laitteita. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuslaitokset, koneurakoitsijat, rakennusliikkeet, konepajat ja kuljetusliikkeet sekä kaupungit ja kunnat. Intomme asioiden kehittämiseen ei rajoitu vain valmistamiimme tuotteisiin vaan tehostamme jatkuvasti omaa toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parempia palveluita lyhyemmässä ajassa.

Työllistämme keskimäärin 20 henkilöä. Konepajamme sijaitsee Kalajoella länsirannikon vireän terästeollisuuden läheisyydessä. Täältä Suomen pohjois-eteläsuuntaisesta keskipisteestä operoimme työmaille ympäri Pohjoismaita. Kuulumme infrastruktuuripalveluihin erikoistuneeseen Andament Group-konserniin.

Varmistettua laatua

WeldOnella on standardeja SFS-EN ISO 9001, 14001 ja 18001 vastaavat dokumentoidut laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät. Olemme Liikenneviraston hyväksymä siltatoimittaja piensiltoihin.

Kehittyvän konepajan vaiheet

Yksi hitsauskone ja 10 tuntia alihankintatöitä viikossa. Näistä lähtökohdista pitkän linjan konepaja-ammattilainen Sami Mustonen lähti perustamaan omaa liiketoimintaansa vuonna 2010. Andament Oy:n tuotekehitystä johtava Matti Juola ehdotti Mustoselle yhteisyritystä, joka ottaisi vastuulleen Andamentin uusien koneiden ja laitteiden kehittämisen. Näin WeldOne Oy syntyi.

Toiminta käynnistyi suotuisissa merkeissä ja pian puutavara-autojen nosturitelineiden runkoja hitsattiinkin kymmenen tunnin sijaan 160 tuntia viikossa. Tilaajan nurkat kävivät ahtaiksi, joten WeldOne muutti vuokralaiseksi 400 neliömetrin halliin. Sekin jäi pian pieneksi, ja sittemmin isompiin tuotantotiloihin on muutettu keskimäärin kerran vuodessa. Nykyiset 2200 neliömetrin tuotantotilat Kalajoen Lepistönperällä ovat modernit ja sisältävät konepajan lisäksi oman maalaamon. Tutustu referensseihimme!

WeldOne Oy on osa Andament Group -konsernia

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media