WeldOne Oy

Teräsrakenteita joissa on ajatusta

Teemme työtämme ajatuksella ja ammattiylpeydellä, jolloin lopputulos täyttää asiakkaidemme vaatimukset ja turvaa tulevaisuutemme.

WeldOne Oy on vuonna 2010 perustettu konepajayritys. Valmistamme ja asennamme kantavia teräsrakenteita sekä kehitämme innovatiivisia koneita ja laitteita. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuslaitokset, koneurakoitsijat, rakennusliikkeet, konepajat ja kuljetusliikkeet sekä kaupungit ja kunnat. Intomme asioiden kehittämiseen ei rajoitu vain valmistamiimme tuotteisiin vaan tehostamme jatkuvasti omaa toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parempia palveluita lyhyemmässä ajassa.

Työllistämme keskimäärin 20 henkilöä. Konepajamme sijaitsee Kalajoella länsirannikon vireän terästeollisuuden läheisyydessä. Täältä Suomen pohjois-eteläsuuntaisesta keskipisteestä operoimme työmaille ympäri Pohjoismaita. 

Varmistettua laatua

WeldOnella on standardeja SFS-EN ISO 9001, 14001 ja 18001 vastaavat dokumentoidut laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät. Olemme Liikenneviraston hyväksymä siltatoimittaja piensiltoihin.

WeldOne Oy

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yritys

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media