WeldOne urakoi putkisillan Kokkolan suurteollisuusalueelle

WeldOnen asennustyönjohtaja Tommi Mård kehui ensimmäistä kokemustaan suurteollisuusalueesta.

– KIP:n alueelle oli mukava mennä uutena urakoitsijana, sillä meidät otettiin tosi hyvin vastaan. Minun silmissäni kyseessä oli laaja mutta muuten varsin normaali teollisuusalue. Töiden tekemistä helpotti merkittävästi yhteistyöhalukkuus, jota Yara ja KIP Service osoittivat, Mård kiittää.
WeldOne on saanut vahvan jalansijan myös muun muassa SSAB:n Raahen tehtaalla.

– Meillä on Raahessa käytännössä koko ajan porukkaa tekemässä töitä. Sielläkin kohteet ovat olleet välillä hyvinkin haastavia. Tehtaan tuotantotehokkuus on korkea, ja työt pitää pystyä tekemään nopeassa aikataulussa niin, että lopputulos täyttää tilaajan asettamat tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Kokkolan suurteollisuusalue
Kokkolan suurteollisuusalue on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemian keskittymä, jonka viennin arvo on 1,1 miljardia euroa vuodessa. Kuva: KIP Service

Kokkola Industrial Park on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemian keskittymä, ja suurteollisuusalue työllistää yli 2 000 työntekijää. Alueella toimivat muun muassa Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas Boliden Kokkola, CABB, Freeport Cobalt ja Woikoski. Kaivosyhtiö Keliber ilmoitti äskettäin rakentavansa litiumkemiantehtaan Kokkolan suurteollisuusalueelle. Alueen vuotuisen tuotannon arvo on hieman yli miljardi euroa.

Pääkuvassa:

KIP Servicen toimitusjohtaja Olli-Matti Airiola (oik.) ja asennustyönjohtaja Tommi Mård WeldOnelta olivat tyytyväisiä hyvin sujuneeseen putkisiltaurakkaan. Kuva: Jorma Uusitalo

WeldOne Oy

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media