Hektisyys näkyy myös konepajateollisuudessa – Tarjoukset halutaan nopeasti

Ajankuvan nopeatahtisuus on tullut mukaan myös teollisuuteen. Tarjouspyyntöjen jättöajat ovat lyhentyneet ja vastauksia kysymyksiin halutaan nopeasti.

Emme lähde kilpailemaan hankkeissa, joissa suunnittelulle ja toteuttamiselle jäävä aika ei ole realistisissa puitteissa. Toimitusajan odotukset ovat kuitenkin lyhentyneet ja sekä tarjoukset tilaukset tulevat toteutukseen nopeasti.

Tilausten läpimenoaikoihin konepajalla vaikuttaa projektin koko ja suunnittelun lähtökohdat. Aina tilaajalla ei ole valmiita konepajakuvia, tai ne ovat puutteelliset ja vanhat. Ne voidaan piirtää uusiksi ja suunnittelussa pääasiallisena yhteistyökumppanina toimii kalajokinen Cadmek, joka on mekaniikkasuunnitteluun erikoistunut yritys.

-Heillä on 3D-suunnittelun uusimmat ohjelmat ja vahva osaaminen. Toimiva yhteistyökumppanuus luo meille mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä parhaiten osaamme.

Tilauksen läpimenoaika vaihtelee muutamista viikoista jopa reiluun vuoteen. Suuret projektit luonnollisesti sitovat merkittävästi resursseja.

-Pienempiä projekteja tuotantoon mahtuu useampia samaan aikaan ja niiden lisäksi ohessa voidaan toteuttaa nopeita pieniä työtilauksia. Valmistamme usein erilaisia rakenteita ruostumattomasta ja alumiinista: tasoja, kaiteita, tikkaita ja muita konepajavalmisteita.

Tilausten erilaisuus tuo vaihtelua työhön, koska harvoin toteutamme kahta samanlaista tilausta peräkkäin. Koot vaihtelevat 200 tonnin teräsrungosta käsissä kannettavaan kappaleeseen.

WeldOne Oy

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media