WeldOnen kesäuutisia

Toimitusjohtaja Sami Mustosen mukaan liikevaihto on tällä hetkellä yli kaksi kertaa suurempi kuin edellisvuonna samaan aikaan, tiedossa oleva tilauskanta ennätyssuuri ja rekry on ollut päällä yhtiön hakiessa uusia hitsareita ja työnjohtajia. Äskettäin WeldOne palkkasi myös laatupäällikön.

– Lisää mahdollisuuksia avautuu ympärillä koko ajan ja olemme saaneet uusia asiakkuuksia muun muassa rakennus- ja maanrakennusliikkeistä sekä laitevalmistajista. Tarjouspyyntöjäkin liikkuu todella paljon. Jos kaikki menee nappiin, meillä on edellytykset tuplata tänä vuonna sekä liikevaihto että tulos, Mustonen sanoo.

Yritys on valmistautunut hyvin myös heinäkuun alussa voimaan tulleeseen EU-asetukseen, jonka mukaan kaikilta teräsrakenteilta vaaditaan EN 1090-standardi.

HSY ja Skanska vakuuttuivat erikoisosaamisesta

WeldOnella oli keskeinen rooli sopimuksessa, jonka Andament Oy teki viime vuoden lopulla Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) kanssa. Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen tarvittiin jätteenpolton yhteydessä syntyvän tuhkan käsittelylaitos sekä tuhkan käsittelypalvelua koskeva sopimus.

– Aikataulu oli haastava mutta sitouduimme siihen, että huhtikuun alussa laitos olisi valmis vastaanottamaan tuhkaa. Tiukasta aikataulusta huolimatta pääsimme maaliin kaikkien osapuolten hyvällä venymisellä. Käsittelypalvelua teemme HSY:lle vuoden 2015 loppuun saakka, Matti Juola kertoo.

WeldOne Oy on osa Andament Group -konsernia

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media