Uusissa tiloissa tehokkaampaa tuotantoa

Merkittävimpiä rakennuskohteita olivat muun muassa Haapaveden jätevedenpuhdistamon teräsrakennetyöt, Kalajoen keskiosan pengerpumppaamoiden hoitosiltojen rakennustyöt, Champion Doorin hallin teräsrakennetyöt Nivalassa sekä neutralointikatoksen suunnittelu ja toteutus Kuopiossa. Laite- ja kalustopuolen töitä olivat esimerkiksi kaapelijyrsimen valmistus, varastovaunuprojekti puolustusvoimille, harvesteri-nosturiurakat sekä puutavara-autojen pankkojen toimittaminen.

Tänä vuonna yhtiössä on panostettu tuotannon tehokkuuteen ja rakenteiden läpimenoaikojen lyhentämiseen. Kesällä WeldOne muutti noin puolet suurempiin nykyaikaisiin  tuotantotiloihin, ja syksyllä avattiin omat pintakäsittelytilat. Vuoden aikana on myös keskitytty ensi heinäkuussa voimaan astuvaan kantavien teräsrakenteiden vaatimusten kovenemiseen, ja laatujärjestelmää 1090 on rakennettu standardin pohjalta uudet vaatimukset täyttäväksi. Yritykseen on rekrytoitu hitsausinsinööri ja hänet pätevöitetään International Welding engineering pätevyyteen.

Alkuvuodesta on tulossa kiireinen ja positiivista on sekin, että tarjouspyyntöjä liikkuu runsaasti. WeldOne kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulun aikaa sekä hyvää uutta vuotta 2014. Joulumuistamisiin tarkoitetut varat yhtiö on luovuttanut keräykseen, jolla kerätään varoja lastensairaalan rakentamiseksi Helsinkiin.

WeldOne Oy on osa Andament Group -konsernia

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media