Uusia urakoita alkuvuodelle

Tarastejärven hyötyvoimalaitos

Tampereen Tarastejärvelle aloitettiin vuoden 2013 lopussa rakentamaan uutta hyötyvoimalaitosta, joka tuottaa energiaan aiemmin kaatopaikalle päätyneistä jätteistä. Tavoitteena on, että voimalaitos aloittaa toimintansa vuoden 2016 alussa.

Suomen Maastorakentajat vastaavat voimalaitoksen sisäpuolisista- ja täydentävistä rakenteista. WeldOne toimii Suomen Maastorakentajille yhtenä teräsrakenteiden toimittajana, ja tällä hetkellä työmaalle onkin valmistettu n.30 tonnin edestä mm. tasorakenteita ja kaiteita.

Hyötyvoimalaitoksen työmaa tammikuussa 2015

Kuvan lähde: http://www.tammervoima.fi/hyoetyenergia.html

Huittisten keskusjätevedenpuhdistamo

Samassa yrityskonsernissa Andament Group:ssa toimivat WeldOne Oy ja Suomen Maastorakentajat Oy jatkavat yhteistyötä myös kevään aikana. Maastorakentajat saivat pääurakan Huittisten keskusjätevedenpuhdistamon mittavasta laajennus- ja uudistusurakasta. WeldOne toimittaa projektiin kaikki teräsrakenteet. Niitä projektiin tuleekin yhteensä n. 150t, joka koostuu puhdistamorakennuksen teräsrungosta, tasorakenteista ja kaiteista.

WP_20150216_14_45_05_Pro
Kuvia työmaalta aloituskokouksesta

Kuvat aloituskokouksesta työmaalla 16.2.2015

Lue lisää pääurakasta Maastorakentajien sivuilta: http://www.maastorakentajat.fi/2014/10/suomen-maastorakentajat-urakoi-huittisten-keskusjatevedenpuhdistamon/

Urakat SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaalle

Koksaamon kuivasammutusyksikkö 1:n peruskorjaus

WeldOne Oy toteuttaa myös SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaan Koksaamon kuivasammutus yksikkö 1:n peruskorjauksen. Projekti on erittäin haasteellinen olosuhteiden ja aikataulun vuoksi, joten valmistumisen eteen joudutaan tekemään töitä ympäri vuorokauden.

Jakoasemat 1&2 

Samaan aikaan starttaa Raahen tehtaalle myös toinen urakka, hiili-injektiolaitoksen jakoasemat 1 ja 2. Urakan laajuus on kokonaistoimitus, johon sisältyy molempien jakoasemien teräsrunkojen valmistus ja kuorityöt asennuksineen. Myös tämä projekti on äärimmäisen haastava asemien sijoituspaikan kannalta.

WeldOnen osalta tämä on suurin SSAB Europe Oy:lle saatu urakka.

WeldOne Oy on osa Andament Group -konsernia

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media