Palvelut

Home » Palvelut » Asennus ja kunnossapito

Asennus ja kunnossapito

Asennukset

Huolellinen asennus ja testaus kohteessa on olennainen osa onnistunutta tilausta. Sujuvan käyttöönoton varmistamiseksi toimitammekin valtaosan valmistamistamme tuotteista valmiiksi asennettuna. Monipuolinen oma kalusto ja osaavat asentajat takaavat sen, että uusi investointi päästään ottamaan käyttöön sovitussa aikataulussa.

Asentajamme ovat tottuneet toimimaan suurilla yhteistyömailla, haastavissa maasto-olosuhteissa sekä kohteissa, joissa prosessi pysyy käynnissä asennuksen ajan. Asennamme tarvittaessa myös kokonaisuuteen kuuluvia muiden konepajojen tuotteita. Osalla työnjohtajistamme on FISE:n 1(AA)-rakenneluokan vastaavan teräsrakenteiden asennustyönjohtajan pätevyys ammattitaidon takaajana.

Teollisuuden kunnossapito

Kunnossapitopalvelumme suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Laajimmillaan voimme huolehtia koko tuotantoprosessin virheettömästä toiminnasta 24/7-päivystyksellä tai vaihtoehtoisesti vastata vain yksittäisestä koneesta. Osaava henkilökuntamme yhdistettynä vahvaan yhteistyöverkostoon takaa sen, että teollisuuden pyörät pyörivät vielä huomennakin.

Tutustu referensseihimme!