WeldOne Oy panostaa tulevaisuuteen

WeldOne Oy:n omistajat Andament Group Oy, Sami Mustonen ja Matti Juola ja omistajista koostuva hallitus ovat päättäneet vahvistaa yrityksen johtoa.

WeldOne on kasvanut viime vuosina huomattavasti niin liiketoiminnan laajuudella kuin liikevaihdollakin mitattuna. Kasvun myötä tehtävien moninaisuus on kasvanut ja nyt saatu lisäresurssi turvaa sitä strategiaa, joka yrityksessä on määritetty.

WeldOnen toimitusjohtajaksi on nimitetty 22.10 alkaen Matti Juola. Hän jatkaa myös SL Asfaltin toimitusjohtajana. Sami Mustonen toimii yrityksen myyntipäällikkönä vastaten kokonaisuutena yrityksen myynnistä, johon tehtävään nyt tehty muutos antaa hyvät lähtökohdat turvata yrityksen liikevaihdon kehitys.

Kalajoella

22.10.2018

Lisätiedot

Matti Juola ja Sami Mustonen

WeldOne Oy on osa Andament Group -konsernia

Käyntiosoite
WeldOne Oy
Ämmäntie 24
85100 KALAJOKI

Y-tunnus: 2144235-0

Henkilöstön yhteystiedot

Yhteiskuntavastuu

© WeldOne 2020 – Sivun Toteutus: Eagle Media