Home » WeldOne pystytti seikkailutornin Kalajoen Hiekkasärkille

WeldOne pystytti seikkailutornin Kalajoen Hiekkasärkille

WeldOne pystytti Kalajoen Hiekkasärkille seikkailupuisto Pakkaan täysin uudenlaisen seikkailutorni X-Towerin.

WeldOne pystytti Kalajoen Hiekkasärkille seikkailupuisto Pakkaan täysin uudenlaisen seikkailutorni X-Towerin. Tornin huippu sijaitsee 32 metriä maanpinnasta, ja sen korkein kohta on kuusi metriä merenpinnan yläpuolella.

 

Tornista lähtee 330-metrinen Suomen pisin vaijeriliuku, ja kokonaisuuteen kuuluu yli 20 metrin vapaan pudotuksen mahdollistava vapaapudotuslaite. Tornin kiipeilyseinässä on kolme erilaista reittiä aina 21 metriin saakka.

 

Pystytyksen lisäksi WeldOne toimitti seikkailutornin rungon, joka koostuu kahdesta 16 metrin lohkosta.

Lisää kuvia:

cj0b4731 cj0b4754